Кулинарный Instagram форумчанок
Модераторы: Женева, Joyful, Zeina, Нямочка, Windy Lady, Dolores, Jolia
- Jolia
- -=неисправимая оптимистка=-
- Сообщения: 7094
- Зарегистрирован: Чт июл 16, 2009 10:31 am
- Репутация: 221
Кулинарный Instagram форумчанок
White Crow, это просто бомба! Очень здорово! А чем обсыпка делается?
- White Crow
- El baile es la vida
- Сообщения: 2610
- Зарегистрирован: Вт мар 30, 2010 2:41 pm
- Репутация: 146
- Откуда: Киев
Кулинарный Instagram форумчанок
Jolia, обрізки бісквіту просушити і у блендері подрібнити
Дякую
Дякую
- Jolia
- -=неисправимая оптимистка=-
- Сообщения: 7094
- Зарегистрирован: Чт июл 16, 2009 10:31 am
- Репутация: 221
- White Crow
- El baile es la vida
- Сообщения: 2610
- Зарегистрирован: Вт мар 30, 2010 2:41 pm
- Репутация: 146
- Откуда: Киев
Кулинарный Instagram форумчанок
Торт під 8 березня. Два типи бісквітів: один з шампанським (чесним шампанським), інший з полуницею, цедрою. 3 креми: полунично-шампанський , з праліне з мигдалю, з білим шоколадом і полуницею
В захваті від шампанського бісквіту
В захваті від шампанського бісквіту